UPDATE Sibiu: Cei doi copii daţi dispăruţi au fost găsiţi

UPDATE Sibiu: Cei doi copii daţi dispăruţi au fost găsiţi

Cei doi copii din localitatea Copşa Mică, a căror dispariţie fusese anunţată de familie, au fost găsiţi duminică dimineaţa, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"Din fericire, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică i-au găsit (...) pe cei doi minori în localitatea Axente Sever. În perioada cât au lipsit nu au fost victime ale vreunei infracţiuni", au transmis reprezentanţii IPJ Sibiu.

Autorităţile au fost alertate în cursul nopţii precedente că doi copii din localitatea Copşa Mică, unul de şapte şi celălalt de 11 ani, au dispărut de acasă.

"Poliţiştii sibieni caută doi minori, în vârstă de 7 şi 11 ani, din Copşa Mică, care au plecat de acasă într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112", se arăta într-un comunicat al IPJ Sibiu transmis duminică.

Un bărbat din Copşa Mică i-a anunţat pe poliţişti că fiul său în vârstă de 11 ani, împreună cu nepotul său în vârstă de şapte ani, ambii având acelaşi domiciliu, au plecat în jurul orei 13,00 de acasă spre un magazin din localitate, fără a mai reveni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”