UPDATE SUA: Bilanțul provizoriu al incendiului din Oakland crește la 30 de morți (poliție)

UPDATE SUA: Bilanțul provizoriu al incendiului din Oakland crește la 30 de morți (poliție)

Bilanțul provizoriu al incendiului care a făcut victime vineri seara într-un grup de artiști din Oakland (California), care participau la o petrecere organizată într-un depozit, a crescut la 30 de morți, a anunțat duminică sergentul de poliție Ray Kelly, transmite AFP.

* SUA: Cel puțin 9 morți și 25 de dispăruți, într-un incendiu izbucnit într-un depozit în care avea loc o petrecere

"Avem confirmarea că numărul morților este de 30. Este un număr astronomic și nu am terminat", a declarat sergentul. Un precedent bilanț menționa 24 de morți în acest incendiu a cărui origine nu a fost deocamdată stabilită.

Șefa serviciului de pompieri din Oakland, Teresa Deloach Reed, a declarat pentru DPA că nu este clar câte dintre persoanele date dispărute se aflau în clădire în momentul izbucnirii incendiului.

Clădirea găzduia artiști și studiourile lor, potrivit ziarului local East Bay Times.

Kelly a declarat sâmbătă că majoritatea oamenilor prezenți la petrecere erau în jurul vârstei de 20 și 30 de ani, iar unele dintre persoanele date dispărute erau "din afara SUA".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren