UPDATE Teleorman: 10 răniți în urma unui accident pe DN52, după o coliziune între un tir și un microbuz cu pasageri

UPDATE Teleorman: 10 răniți în urma unui accident pe DN52, după o coliziune între un tir și un microbuz cu pasageri

UPDATE ORA 16.11 În accidentul petrecut joi după-amiază pe DN52, la Furculești, între Alexandria și Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane, un număr de 14 răniți fiind transportați la UPU Alexandria, iar patru dintre aceștia sunt în stare gravă, precizează reprezentanții IGSU.

Cele două elicoptere SMURD care au fost solicitate la UPU Alexandria au preluat deja două dintre victimele aflate în stare gravă, pentru a fi transportate la spitale din Capitală.

Reprezentanții Poliției Teleorman anunțaseră anterior că un număr de 10 răniți au fost transportați la spital, printre care și un copil și o persoană în stare gravă inconștientă, care a fost încarcerată, după producerea accidentului în urma coliziunii între un tir și un microbuz cu pasageri.

ORA 15.41 Teleorman: 10 răniți în urma unui accident pe DN52, după o coliziune între un tir și un microbuz cu pasageri

Un număr de 10 răniți au fost transportați la spital, printre care și un copil și o persoană în stare gravă inconștientă, care a fost încarcerată, după producerea unui accident pe DN52, în județul Teleorman, în urma coliziunii între un tir și un microbuz cu pasageri.

"Accidentul s-a produs, între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele, în urma unei coliziuni între un tir și un microbuz de transport călători, în care se aflau pasageri. Potrivit primelor informații, victimele au fost transportate la spital. Vina pentru producerea accidentului aparține șoferului de tir", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole,

Circulația pe DN52 este întreruptă în apropiere de localitatea Furculești, în zona producerii accidentului, pe ambele sensuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir, a fost declanșat planul roșu de intervenție la nivelul județului.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 3 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și 8 echipaje ale SAJ Teleorman. De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, care poate interveni în cazul în care îi va fi solicitată intervenția de către echipajele de la fața locului, a mai precizat reprezentantul ISU Teleorman.

Potrivit IGSU, la fața locului au fost asistate medical 15 persoane, între acestea aflându-se și cei 10 răniți care au fost transportați la spital.

De asemenea, două elicoptere SMURD s-au deplasat la UPU Alexandria în vederea preluării victimelor aflate în stare gravă, mai precizează IGSU.

AGERPRES / (AS — autor: Luiza Abu-Salem, editor Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării știrilor pe fluxul agenției.

Citiți și:

* Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze și autocare (cronologie 2016-2017)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”