UPDATE Teleorman: O persoană a murit în accidentul cu două TIR-uri şi o camionetă de pe DN6, la Vităneşti

UPDATE Teleorman: O persoană a murit în accidentul cu două TIR-uri şi o camionetă de pe DN6, la Vităneşti

Un bărbat de 60 de ani a murit, vineri, în accidentul de pe DN6 de la Vităneşti, în care au fost implicate două TIR-uri şi o autocamionetă, informează ISU Teleorman.

"În accident au fost implicate trei autovehicule (două TIR-uri şi o autocamionetă), rezultând o victimă, inconştientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani. Acesta a fost scos rapid de pompierii militari şi predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgenţă la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat. Şoferii celor trei autovehicule nu au fost răniţi, refuzând transportarea la spital", precizează ISU Teleorman.

La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi două ambulanţe.

"În acest moment pompierii au rămas la faţa locului cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I. şi sablarea carosabilului, iar cazul a fost preluat de către autorităţile competente pentru cercetări", informează ISU Teleorman.

* ORA 15.31 Teleorman: Accident între două autocamioane şi o autoutilitară pe DN 6; circulaţia a fost oprită

Două autocamioane şi o autoutilitară au fost implicate într-un accident rutier, vineri, pe DN 6, în localitatea teleormăneană Vităneşti, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, traficul rutier este oprit total la kilometrul 82+200 de metri.

La faţa locului intervin un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi două ambulanţe. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”