UPDATE Teleorman: O persoană implicată în accidentul de pe DN 52 a decedat

UPDATE Teleorman: O persoană implicată în accidentul de pe DN 52 a decedat

Un grav accident rutier a avut loc joi după-amiază pe DN52, în județul Teleorman, mai multe persoane fiind rănite în urma coliziunii între un tir și un microbuz cu pasageri. În accidentul petrecut la Furculești, între Alexandria și Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane. O persoană a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

 UPDATE ORA 19.54 O persoană implicată în accidentul de pe DN 52 a decedat

O persoană implicată în accidentul care a avut loc joi pe DN 52 între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

"Victima avea 81 de ani. A făcut stop cardiac. A fost supus la multiple traumatisme. A fost resuscitat de două ori", a declarat, pentru AGERPRES, directorul DSP Teleorman. Mioara Comana.

Un grav accident rutier a avut loc joi după-amiază pe DN52, în județul Teleorman, mai multe persoane fiind rănite în urma coliziunii între un tir și un microbuz cu pasageri. În accidentul petrecut la Furculești, între Alexandria și Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane.

UPDATE ORA 18.14 Raed Arafat precizează că vor fi aduși la spitale din București și alți răniți în accidentul de la Teleorman

UPDATE ORA 18.04 Posibilă defecțiune a tirului implicat în accidentul de pe DN 52; cercetările continuă la fața locului

Polițiștii au luat în calcul o posibilă defecțiune a tirului care a intrat joi în coliziune cu un microbuz de transport persoane pe DN 52 între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele.

"Nu ne putem pronunța deocamdată cu privire la cauzele producerii accidentului. Verificările sunt în curs. Vorbim despre defecțiuni tehnice în ceea ce privește tirul, având în vedere că a intrat în microbuz. Nu se știe cauza, dar se fac verificări. Poliția a acționat pentru salvarea de vieți omenești", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Potrivit prefectului județului Teleorman, Florinel Dumitrescu, nicio persoană dintre cele aflate la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria nu a decedat.

"În decurs de mai puțin de o oră și jumătate au fost duse victimele la spital. Șase au fost transportate la București. O victimă a intrat în stop cardio-respirator, dar medicii au stabilizat-o", a spus Florinel Dumitrescu.

UPDATE ORA 16.49 Dr. Raed Arafat: Cinci răniți în accidentul din Teleorman vor fi aduși la spitale din București

UPDATE ORA 16.37 IGSU: 5 răniți în accidentul din Teleorman, transportați la spitale din București

Un număr de 5 persoane rănite grav în urma accidentului produs joi după-amiază în județul Teleorman, pe DN52, sunt transportate la spitale din București cu elicopterele și o autospecială de transport victime multiple ale SMURD, informează IGSU.

Astfel, un copil și un adult răniți în accident au fost preluați de la UPU Alexandria cu elicopterele SMURD, ei fiind transportați la Spitalul Bagdasar Arseni (copilul) și la Spitalul Floreasca (adultul).

De asemenea, trei răniți adulți au fost preluați cu autospeciala de transport victime multiple, aceștia fiind direcționați spre Spitalul Floreasca.

UPDATE ORA 16.11 IGSU: 17 persoane implicate în accidentul din Teleorman; 14 răniți transportați la spital

În accidentul petrecut joi după-amiază pe DN52, la Furculești, între Alexandria și Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane, un număr de 14 răniți fiind transportați la UPU Alexandria, iar patru dintre aceștia sunt în stare gravă, precizează reprezentanții IGSU.

Cele două elicoptere SMURD care au fost solicitate la UPU Alexandria au preluat deja două dintre victimele aflate în stare gravă, pentru a fi transportate la spitale din Capitală.

Reprezentanții Poliției Teleorman anunțaseră anterior că un număr de 10 răniți au fost transportați la spital, printre care și un copil și o persoană în stare gravă inconștientă, care a fost încarcerată, după producerea accidentului în urma coliziunii între un tir și un microbuz cu pasageri.

ORA 15.41 Teleorman: 10 răniți în urma unui accident pe DN52, după o coliziune între un tir și un microbuz cu pasageri

Un număr de 10 răniți au fost transportați la spital, printre care și un copil și o persoană în stare gravă inconștientă, care a fost încarcerată, după producerea unui accident pe DN52, în județul Teleorman, în urma coliziunii între un tir și un microbuz cu pasageri.

"Accidentul s-a produs, între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele, în urma unei coliziuni între un tir și un microbuz de transport călători, în care se aflau pasageri. Potrivit primelor informații, victimele au fost transportate la spital. Vina pentru producerea accidentului aparține șoferului de tir", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole,

Circulația pe DN52 este întreruptă în apropiere de localitatea Furculești, în zona producerii accidentului, pe ambele sensuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir, a fost declanșat planul roșu de intervenție la nivelul județului.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 3 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și 8 echipaje ale SAJ Teleorman. De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, care poate interveni în cazul în care îi va fi solicitată intervenția de către echipajele de la fața locului, a mai precizat reprezentantul ISU Teleorman.

Potrivit IGSU, la fața locului au fost asistate medical 15 persoane, între acestea aflându-se și cei 10 răniți care au fost transportați la spital.

De asemenea, două elicoptere SMURD s-au deplasat la UPU Alexandria în vederea preluării victimelor aflate în stare gravă, mai precizează IGSU.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

4 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

5 VIDEO General american / Dacă va fi un atac al Rusiei în Ucraina, urmările se vor resimți și în România