UPDATE/ CNSU propune prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, din 14 decembrie; restricţii pe pârtiile de schi

UPDATE/ CNSU propune prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, din 14 decembrie; restricţii pe pârtiile de schi

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a propus, joi, prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu încă 30 de zile, începând din 14 decembrie, păstrând măsurile existente în prezent, la care se adaugă o reglementare referitoare la transportul pe cablu pe pârtiile de schi, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.



"A fost evaluată situaţia epidemiologică, motiv pentru care propunerea este de prelungire a stării de alertă pe încă 30 de zile, păstrând măsurile existente actualmente, doar la acest moment, adăugând o singură măsură. Şi anume, organizarea şi desfăşurarea activităţilor operatorilor de transport pe cablu care deservesc pârtiile de schi se realizează în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Sănătăţii şi al ministrului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri", a declarat Raed Arafat la finalul şedinţei CNSU.

Şeful DSU a precizat că vineri, la ora 10,00, va avea loc o şedinţă de guvern în care vor fi aprobate, printr-o hotărâre, propunerile adoptate în şedinţa CNSU. AGERPRES/(A - autor: Daniel Florea, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...