UPDATE/Noua imagine a învățământului românesc: Miss Țâțișoara PSD

UPDATE/Noua imagine a învățământului românesc: Miss Țâțișoara PSD

Noua imagine a învățământului românesc: Miss Țâțișoara PSD. Violeta Varga, iubita fratelui prefectei de Arad, Florentina Horgea, şi un obişnuit al anturajului deputaţilor PSD Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa, a fost numită în funcţia de inspector şcolar pentru „educație permanentă”, scrie specialarad.ro . Numirea în funcţie s-a făcut "peste noapte", de pe pagina Inspectoratului Şcolar Arad lipsind anunţul oficial.

UPDATE/„Țâți” a demisionat în cursul zilei de marți...

Potrivit presei locale, Violeta Varga a ocupat postul de director adjunct la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă, iar în mai puţin de o lună ajunge Inspector şcolar pentru Management instituţional şi Educaţie permanentă, post eliberat de profesoara Tocaciu Mariana. Alte informaţii publice privind proiectele sale anterioare nu există şi nici CV-ul nu este public.

Violeta Varga se remarcă prin fotografiile provocatoare postate pe reţelele de socializare, vizibil retuşate în diverse programe de editare foto.Citește și:

populare
astăzi

1 „Am văzut poza şi mi-am dat seama că nu se leagă ceva” / Lunetistul care a ucis un terorist de la 3,5 km contrazice FBI-ul în cazul atentatului asupra l…

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

4 Imagini istorice din anii '70 / De frica rușilor, Transfăgărăşanul a fost construit în doar patru ani

5 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)