UPDATE/Noua imagine a învățământului românesc: Miss Țâțișoara PSD

UPDATE/Noua imagine a învățământului românesc: Miss Țâțișoara PSD

Noua imagine a învățământului românesc: Miss Țâțișoara PSD. Violeta Varga, iubita fratelui prefectei de Arad, Florentina Horgea, şi un obişnuit al anturajului deputaţilor PSD Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa, a fost numită în funcţia de inspector şcolar pentru „educație permanentă”, scrie specialarad.ro . Numirea în funcţie s-a făcut "peste noapte", de pe pagina Inspectoratului Şcolar Arad lipsind anunţul oficial.

UPDATE/„Țâți” a demisionat în cursul zilei de marți...

Potrivit presei locale, Violeta Varga a ocupat postul de director adjunct la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă, iar în mai puţin de o lună ajunge Inspector şcolar pentru Management instituţional şi Educaţie permanentă, post eliberat de profesoara Tocaciu Mariana. Alte informaţii publice privind proiectele sale anterioare nu există şi nici CV-ul nu este public.

Violeta Varga se remarcă prin fotografiile provocatoare postate pe reţelele de socializare, vizibil retuşate în diverse programe de editare foto.











populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?