UPDATE/Sergiu Horia Hossu (USR PLUS), șeful cancelariei premierului Cîțu, a demisionat

UPDATE/Sergiu Horia Hossu (USR PLUS), șeful cancelariei premierului Cîțu, a demisionat

UPDATE/Sergiu Horia Hossu (USR PLUS), șeful cancelariei premierului Cîțu, a demisionat marți din funcție, potrivit documentului oficial înregistrat la cabinerul premierului și consultat de G4Media.ro. Demisia vine după apariția unor informații potrivit cărora Hossu ar fi refuzat să plece din guvern.

Demisia sa vine în aceeași zi în care toți miniștrii USR PLUS au demisionat din guvern.

Sergiu Horia Hossu, liderul PLUS Cluj, fusese validat în 11 martie de conducerea partidului pentru funcţia de Şef al Cancelariei.

Foto: G4Media.ro

Știrea inițială:

Sergiu Horia Hossu, membru PLUS, refuză să demisioneze din funcţia de Şef al Cancelariei Prim-Ministrului, susţin surse politice pentru Ziare.com.

Hossu are rang de ministru.

Potrivit surselor citate, deşi e membru PLUS, Hossu are o relaţie apropiată cu primarul Clujului, Emil Boc, unul dintre susţinătorii lui Cîţu.

Miniştrii USR PLUS şi-au depus marţi demisiile la Cabinetul premierului.

Hossu a fost validat în funcție în 11 martie, fiind propus de Dacian Cioloș.

Sergiu Hossu a absolvit Facultatea de Biologie şi Geologie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi un master în Ştiinţa Mediului în cadrul aceleiaşi universităţi. În 2017, a absolvit cursurile MBA ale Universităţii Hull din Anglia, deţinând o diplomă de Master of Business Administration.

A activat în domeniul vânzărilor şi are o experienţă de peste 15 ani în funcţii de conducere, coordonând echipe în companii cunoscute şi apreciate în mediul de afaceri din Cluj-Napoca – AROBS, Rosal, Evozon. Este preşedintele filialei PLUS Cluj şi a fost ales consilier local în Cluj-Napoca la alegerile din septembrie 2020.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…