URAGAN în PSD! Firea, mesaj DISPERAT în miez de noapte! Panică în tabăra Dragnea!

URAGAN în PSD! Firea, mesaj DISPERAT în miez de noapte! Panică în tabăra Dragnea!

Panică în tabăra Dragnea! E uragan în PSD! Se pare că lucrurile au luat-o razna de tot! Îndemnurile la un CEx de urgență răsar ca ciupercile după ploaie. Încazul ăsta, în plină furtună. Firea, care în toată perioada de după izbucnirea scandalului a tăcut, a scris un mesaj, în miez de noapte pe Facebook. În care solicită convocarea de urgență a unei ședințe CEx în care să se clarifice lucrurile. În cursul serii, târziu, un mesaj similar a venit și de la Buzatu, de la Vaslui. Care este în tabăra Dragnea. Nuanță din mesajul nevestei lui Pandele: „Orice solutie va reiesi din dezbaterea CexN va fi mai utila pentru tara decat instabilitatea actuală.”

Ce scrie Firea:

„Privesc si eu cu ingrijorare ceea ce se intampla in viata politica de cateva zile. Nu pot fi indiferenta, chiar daca sunt preocupata primordial de problemele Capitalei. Observ ca motoarele administratiei publice centrale si locale au incetinit.. este o reactie organica la criza politica.

Cei care suntem, inca, responsabili pentru ceea ce se intampla cu Romania trebuie sa actionam urgent in sensul reinstaurarii unui climat politic la standarde europene, de profesionalism, rigoare, civilizatie, valori comune de respect fata de Constitutie si legile tarii.

Romanii merita ca toate eforturile noastre sa se indrepte catre rezolvarea problemelor cu care se confrunta in spitale, scoli, nevoia de siguranta a cetatenilor, o infrastructura moderna.

Copiii nostri merita sa le garantam o tara sigura, in care pacea, protectia, si echilibrul social sunt prezente normale in viata lor.

De aceea, cred ca trebuie sa ne intalnim urgent intr-o sedinta a Comitetului Executiv National pentru a transa criza politica. Apoi, sa ne reintoarcem urgent la munca.

Orice solutie va reiesi din dezbaterea CexN va fi mai utila pentru tara decat instabilitatea actuala.
Dumnezeu sa ne dea tuturor dreapta judecata si patriotism.”

Mesaj similar de la Plumb, preluat de Dăncilă

„Situația de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua! Fiecare zi care trece într-un astfel de climat este dăunătoare românilor. De aceea, consider că PSD trebuie să convoace cât mai rapid CExN - pentru a tranșa lucrurile și pentru a ne întoarce la o stare de calm și predictibilitate”, scrie Rovana Plumb pe Facebook.

Postarea Rovanei Plumb a fost distribuită și de eurodeputata Viorica Dăncilă, președintele Organizației de Femei a PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

3 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

4 Foarte interesante amănunte...

5 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...