URAGAN pe pagina de Facebook a președintelui după revocarea șefei DNA! „Un gest de o lașitate maximă, nici măcar nu ați făcut dumneavoastră anunțul”

URAGAN pe pagina de Facebook a președintelui după revocarea șefei DNA! „Un gest de o lașitate maximă, nici măcar nu ați făcut dumneavoastră anunțul”

URAGAN pe pagina de Facebook a președintelui după revocarea șefei DNA! „Un gest de o lașitate maximă, nici măcar nu ați făcut dumneavoastră anunțul”. Un val de comentarii negative, la pachet cu retragerea like-urilor, a apărut pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis după revocarea din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Oamenii spun că se simt trădați și abandonați de președinte și îl critică pe acesta și pentru faptul că nici măcar nu a avut curajul să facă el anunțul, ci a trimis-o pe purtătoarea de cuvânt, Mihaela Dobrovolski.

Comentariile critice sunt la o postare mai veche a lui Klaus Iohannis, din 4 iulie, șeful statului nemaiscriind nimic pe rețeaua de socializare de atunci.

Câteva exemple de mesaje postate pe pagina președintelui: 

Dorina Borota NU mai sinteti presedintele meu ! Nu ma intereseaza persoana d-nei Kovesi- ma interesa ca prerogativele presedintelui sa nu fie eliminate de o sleahta de hoti , constienti ca nu vor cistiga niciodata aceasta functie ! sase milioane am fost la vot si , fara nicio explicatie , fara o analiza , fara nimic in legatura cu continutul raportului de demitere , cu decizia ccr-ului pe muchie de Constitutie, cu judecatorul ‘expirat ‘ ( mandat ) etc. , acceptati ca superministrul justitiei , hotarit super-superului …prin decizia lui dorneanu sa decida ce sa semnati si ce nu ! CONSTITUTIA transformata in hirtie igienica … !

Mihai Papp D-le Presedinte, m-ai dezamagit!?
 
Andrei Marian Un gest de o lasitate maxima. Un gest prin care si-a batut joc de toti cei care mai credeau in lupta anticoruptie si anti psd, de cei care stau zilnic in strada. Un gest prin care a dat mana cu coruptii lui Dragnea. Rusine si ne vedem la vot .

 Popa Ancuta Domnule presedinte sunteti un las si un tradator!!! De ce nu ati facut d-voastra anuntul? Din lasitate, iar prin actiunile d-voastra ne duceti pas cu pas inapoi. Nu ati invatat nimic in acesti ani, poporul nu mai sustine un om din pura simpatie. Poporul o sa fie impotriva tuturor care nu lupta pt ei si pt drepturile lor!

 Pascu Vasile Ia, ia! Domn’ presedinte … am impresia ca pe langa “stirbii” de la Cotroceni v-ati mai facut rost de astazi si de niste huiduieli din Piata Victoriei!! Bafta Boss!!:)))
 
Preda Dan Nefericita atitudine, d-le Presedinte! Ati cedat presiunilor unor borfasi. Personal, sunt extrem de dezamăgit, s-a dus si rigoarea germana pe apa sambetei. Ati avut o prestatie stearsa pana acum, iar de acum inainte probabil chiar mai rau de atat. Bucurati-va de restul mandatului si vacantele aferente, din 2019 din punctul meu de vedere va intoarceti cel mult la catedra.
 
Stefana Pascu Dle Iohannis, fac prinsoare cu dvs ca veti fi suspendat in ciuda deciziei de a o demite pe LCK si veti pierde la referendum. Pentru ca v-ati tradat propriul electorat. Si pentru ca habar n-aveti politica. Desi este un monstru, Dragnea va da clase! #Iohannisgohome

 Marius Andrei Domnule Klaus, viitorii studenti de la stiinte politoce va mulțumesc că ati oferit un bun studiu de caz pentru cum sa nu gestionezi puterea atunci cand o obtii. Pentru non-combat politic si pentru coabitare cu inamicul. Asemeni regelui Pyrrhus, macar in final el a repurtat o victorie. Nu aveti nimic in comun cu un mitul eficienței, determinarii si al curajului ce caracterizeaza spiritul germanic. La revedere.
 
Adriana Elena Puteți să plecați în vacanță! mergeți, am văzut cum știți să folosiți instrumentele. Să va fie rusine!
 
MIhail Spil-Haufter Ati semnat demiterea procurorului DNA, chiar acum cateva ore! Rusine! Ati amanat absolut nemotivat referendumul care ar fi putut scoate penalii din parlament! Rusine!

 Manuela Floroiu Este revoltator si inadmisibil . . Suntem singuri!!!

NOTĂ: Comisarul.ro nu comentează decizia președintelui, ci maniera în care a anunțat-o.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...