Urgent Cargus a lansat serviciul care permite livrarea coletelor cu contact redus către destinatari

Urgent Cargus a lansat serviciul care permite livrarea coletelor cu contact redus către destinatari

Urgent Cargus a lansat vineri serviciul care permite livrarea coletelor cu contact redus către destinatari, fără să mai fie nevoie de semnătură de primire, ceea ce reduce la maximum contactul între curier şi clienţi, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

"Soluţia a fost dezvoltată de companie în ultimele zile şi are la bază tehnologia mobilă. Soluţia permite marcarea primirii comenzii fără schimb de documente, hârtii sau semnătură fizică de primire. Limitarea la maximum a contactului uman vizează o mai bună protecţie împotriva transmiterii coronavirusului şi mai multă siguranţă, atât pentru clienţi, cât şi pentru curieri", se menţionează în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor Urgent Cargus, în prezent serviciul se află în fază pilot în Bucureşti, urmând ca ulterior să fie disponibil în toată ţara. Totodată, reprezentanţii firmei de curierat au luat mai multe măsuri de limitare a extinderii pandemiei de coronavirus, printre care: dezinfectarea cu regularitate a suprafeţelor de contact în toate punctele de lucru, inclusiv în principalele centre de sortare a coletelor, dezinfectarea regulată a maşinilor care transportă personal şi instruirea constantă a echipelor de curieri cu privire la măsurile de prevenţie, inclusiv a păstrării riguroase a distanţei sociale recomandate de 2 metri.

Totodată, la intrarea în toate locaţiile Urgent Cargus se află substanţe de dezinfectare, astfel încât să fie redusă posibilitatea expunerii la virus, iar toţi angajaţii care manipulează coletele au primit mănuşi de protecţie. De asemenea, activitatea se desfăşoară de acasă, acolo unde a fost posibil.

Urgent Cargus este una dintre cele mai mari companii de curierat din România, cu o experienţă de 30 ani în domeniu. Echipa Urgent Cargus are în prezent peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori care asigură servicii de curierat către clienţi persoane fizice şi companii, printr-o reţea naţională de 73 de centre de sortare şi depozite, 68 de agenţii "Urgent Cargus Ship & Go" în toată ţara şi o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

5 Unul dintre marii aliaţi ai SUA a reziliat un contract de achiziţie pentru elicoptere militare ruseşti în valoare de 228 de milioane de euro