Urmează cenzura? Organizaţia Mondială a Sănătăţii ţine şedinţe secrete cu giganţii hi-tech.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a purtat discuţii cu giganţii hi-tech ce controlează internetul şi social media pentru a opri răspândirea „dezinformării” despre coronavirusul Wuhan, în ciuda faptului că unele lucruri care în momentul izbucnirii crizei în Wuhan erau considerate teorii conspiraţioniste s-au dovedit adevărate.

Întâlnirea a fost organizată de OMS, dar găzduită de Facebook în campusul său Menlo Park din California. Au participat reprezentanţi ai companiilor Amazon, Twilio, Dropbox, Google, Verizon, Salesforce, Twitter, youtube, Airbnb, Kinsa şi Mapbox.

Conform afirmaţiilor făcute de Andy Pattison d e la OMS, o „epidemie” de dezinformare a însoţit focarul de coronavirus şi giganţii hi-tech simt nevoia să răspundă prin cenzurarea conţinutului de „fake news”.

Atât Facebook, cât şi Twitter au anunţat deja că vor elimina conţinutul considerat dezinformare legat de virusul Wuhan.

Anunţul în sine ar trebui să genereze îngrijorări, fiind periculos pentru că poate însemna de fapt cenzura, având în vedere că ceea ce este considerat „dezinformare” este total subiectiv.

Două exemple clare de „dezinformare” care înconjoară coronavirusul s-au dovedit ulterior adevărate.

Primul exemplu a fost susţinerea faptului că China ascundea adevăratul număr de victime ale coronavirusului, la început a fost considerată o „teorie a conspiraţiei” de către mass-media, dar ulterior s-a dovedit realitatea.

Al doilea exemplu a fost suspiciunile că virusul ar fi putut să apară dintr-un laborator de cercetare de nivelul de securitate maxim - 4 - din Wuhan.

Această afirmaţie a fost atacată agresiv de mass-media şi de giganţii de hi tehnologie - Zero Hedge a fost chiar interzis de Twitter pentru că a raportat-o ​​- dar un nou studiu al oamenilor de ştiinţă de la prestigioasă Universitate de Tehnologie din China de Sud din Guangzhou a confirmat că „probabil coronavirusul criminal a avut originea într-un laborator din Wuhan. "

Disidenţii chinezi au fost defăimaţi şi, în unele cazuri, arestaţi de către regimul comunist, dar mass-media continuă să trateze cu dispreţ orice critică a variantei oficiale a Partidului Comunist Chinez. SURSA: Paul Joseph Watson via Summit News

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tesla lansează primul SUV - Model X