US Open: Gabriela Talabă-Lee, în turul 2 al calificărilor. A bătut-o pe Errani, fostă finalistă la Roland Garros

US Open: Gabriela Talabă-Lee, în turul 2 al calificărilor. A bătut-o pe Errani, fostă finalistă la Roland Garros

Aflată pe locul 137 în clasamentul mondial, Gabriela Talabă-Lee a obținut victoria în fața italiencei Errani (117 WTA, favorită 16 în calificări) după aproape două ore de joc, scor 6-4, 3-6, 6-2. Avem patru jucătoare românce rămase în cursa pentru calificarea pe tabloul principal la US Open. Alte patru au fost acceptate direct la ultimul Mare Șlem al anului.

Gabriela a făcut un meci bun și continuă cursa pentru calificarea pe tabloul principal la US Open

Gabriela Lee-Talabă a ajuns în turul doi al calificărilor de la US Open 2022, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Românca a trecut de Sara Errani, după aproape două ore de joc, cu 6-4, 3-6, 6-2. Ea va încasa un cec de 33.600 de dolari și va acumula 20 de puncte în clasamentul mondial

În turul următor al calificărilor, Gabriela va da peste Lesley Pattinama Kerkhove (196 WTA), după ce sportiva din Țările de Jos a trecut de austriaca Barbara Haas (372 WTA), scor 6-3, 6-3.

România este reprezentată în calificări de patru sportive: de Gabriela Talabă-Lee, de Irina Bara, care va juca împotriva americancei Kayla Day (primul tur), de Ana Bogdan, care o va întâlni în turul doi pe mexicana Fernanda Contreras Gomez și pe Alexandra Cadanțu-Ignatik, care va da piept cu Misaki Doi (turul al doilea).

Pe tabloul principal de la US Open 2022 sunt acceptate direct Simona Halep (7 WTA), Irina Begu (34 WTA), Sorana Cîrstea (38 WTA) și Jaqueline Cristian (76 WTA).

Ultimul Mare Șlem al anului va începe pe 29 august, la New York. Tragerea la sorți pentru tabloul principal de la US Open va avea loc joi, 25 august.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...