US Open, zguduit: Campioana din 2016 s-a retras. Kerber renunță, temporar, la tenis. Mesajul ei

US Open, zguduit: Campioana din 2016 s-a retras. Kerber renunță, temporar, la tenis. Mesajul ei

US Open 2022 se va juca fără Novak Djokovici și va marca sfârșitul carierei pentru Serena Williams, care va împlini 41 de ani în luna septembrie.

Angelique Kerber vrea să revină în circuit pentru a-și continua cariera. FOTO: Arhiva Adevărul

Așadar, organizatorii l-au pierdut pe Nole și, foarte probabil, o vor vedea și pe Serena eliminată, încă din primele tururi, în condițiile în care americanca e departe de forma ei optimă.

În acest context, vestea retragerii lui Angelique Kerber (34 de ani, 52 WTA) a fost încă o lovitură primită de organizatorii US Open. Nemțoaica a anunțat, astăzi, că e însărcinată și că nu va evolua, la New York, unde a câștigat trofeul, în 2016. Kerber se află într-o relație cu Franco Bianco, un antreprenor în vârstă de 38 de ani. Potrivit Digi Sport , care a citat publicația germană Kicker, Kerber vrea să revină, totuși, pe teren din dorința de a evolua la Jocurile Olimpice din 2024. Ea a cucerit argintul pentru Germania, în proba de simplu, la JO 2016, la Rio de Janeiro.

„Am vrut cu adevărat să joc la US Open, dar am decis, în cele din urmă, că doi contra unu nu reprezintă o competiție corectă. Pentru următoarele luni, voi lua o pauză de la călătoriile ca jucătoare de tenis, dar cred că totul se întâmplă din cel mai bun motiv posibil. US Open are un loc special în inima mea și mi-aș fi dorit să-mi iau la revedere pe teren, înainte de a lua o pauză din circuit. Să fiu un sportiv profesionist înseamnă totul pentru mine, dar sunt recunoscătoare pentru noul drum pe care mă îndrept“, a fost un fragment din mesajul prin care Kerber a anunțat că e însărcinată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...