UTA a remizat cu FC Botoşani (2-2), în Superligă. A reușit egalarea în minutul 90

UTA a remizat cu FC Botoşani (2-2), în Superligă. A reușit egalarea în minutul 90

UTA Arad a terminat la egalitate cu FC Botoşani, 2-2 (1-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii de fotbal. UTA a deschis scorul prin Tiberiu Căpuşă (32), cu un şut superb la vinclu din marginea careului, după oaspeţii avuseseră o bară prin Romario Benzar (19).

UTA Arad a reușit un meci egal cu FC Botoșani FOTO UTA Arad

FC Botoşani a reuşit să înscrie de două ori în primele zece minute de la reluare, mai întâi prin argentinianul Enzo Lopez (51), iar apoi prin Gabriel David (56), relatează Agerpres.

Situaţia arădenilor a devenit şi mai dificilă, după ce fundaşul guineean Ibrahima Conte a fost eliminat în min. 73 (VAR), pentru că l-a călcat intenţionat pe Eduard Florescu. FC Botoşani putea încheia conturile, dar Juan Kaprof a trimis un lob prea slab peste portarul Florin Iacob (86), care a revenit şi a respins mingea care se ducea în poartă.

În min. 90, UTA a reuşit egalarea. Uruguayanul Ariel Lopez este cel care a reușit să egaleze cu o lovitură de cap, la cornerul executat de kenyanul Eric Omondi și profitând de poziţionarea greşită a portarului Răzvan Ducan.

Neînvinsă de 3 etape

UTA e neînvinsă de trei etape, în care are două victorii şi un egal. FC Botoşani a pierdut un singur meci din ultimele cinci jucate în campionat (trei victorii, un egal). Şi meciul tur s-a încheiat cu acelaşi rezultat, 2-2.

AFC UTA Arad - AFC Botoşani 2-2 (1-0), Arena ''Francisc Neuman'' - Arad

Au marcat: Tiberiu Căpuşă (32), Ariel Lopez (90), respectiv Enzo Lopez (51), Gabriel David (56).

Cartonaş roşu: Ibrahima Conte (UTA, 73).

Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Stelian Slabu (Braşov); al patrulea oficial: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)

Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Ionela Alina Peşu (Craiova)

Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) - CCA, Florin Bătrânu (Timişoara) - LPF.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”