Vacanță de coșmar pentru un turist, după ce a descoperit că a stat câteva zile cu un cadavru sub pat

Vacanță de coșmar pentru un turist, după ce a descoperit că a stat câteva zile cu un cadavru sub pat

Vacanța în Tibet s-a transformat într-un coșmar pentru un bărbat, care nu a bănuit că va fi supus unui interogatoriu, după ce sub patul său a fost descoperit un cadavru, relatează CNN.

Turistul a afirmat că de la incident nu poate să doarmă. Foto: Arhivă

Turistul, identificat ca fiind Zhang, se cazase pe 20 aprilie la hotelul din Lhasa, despre care se spune că este popular în rândul influencerilor , conform relatărilor din presa chineză.

El a petrecut o jumătate de zi în cameră întrebându-se de unde venea mirosul și inițial a crezut că ar veni de la bucătăria de la parter sau, poate, de la picioarele sale.

Două zile mai târziu, după ce a schimbat camera, a aflat sursa mirosului neplăcut , când a fost chemat de mai mulți ofițeri de poliție în camera unde se cazase inițial.

„I-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-au spus că a murit cineva. Așa că i-am întrebat unde", a afirmat bărbatul pentru Shangyou News.

Mi-au spus că sub patul meu se afla cadavrul", a mai precizat turistul.

Autoritățile l-au informat că a fost demarată o anchetă pentru crimă, dar că el nu era suspect, fiindcă cadavrul era acolo cu câteva zile înainte de a se caza el.

Cazul a fost mediatizat în China, multe agenții de presă afiliate statului publicând imagini cu arestarea unui suspect într-un tren cu destinația Lanzhou, un oraș situat la circa 2.000 de kilometri de Tibet.

Vorbind pentru Shangyou Newsdespre despre experiența trăită, Zhang a afirmat că a părăsit Tibetul după ce a oferit o mână de ajutor polițiștilor. Totuși, el a afirmat că de la incident nu poate să doarmă.

Stau treaz până la 2 sau 3 dimineața, la cea mai mică mișcare mă trezesc”, a precizat bărbatul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”