Vaccinarea obligatorie naşte situaţii revoltătoare: „E ridicol ce facem!“

Vaccinarea obligatorie naşte situaţii revoltătoare: „E ridicol ce facem!“

Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani) a câştigat Wimbledon, dar a coborât în clasament, de pe 4 pe 7, fiindcă turneul a fost lăsat fără puncte de ATP. Şi urmează alt fiasco: excluderea sârbului de la US Open 2022 (29 august - 11 septembrie), pe motiv că nu e vaccinat, când a devenit clar că serurile împotriva COVID-19 şi-au pierdut din eficienţă.

Această situaţie, care vine după excluderea lui Djokovici de la Australian Open 2022, tot din cauza vaccinării, l-a revoltat pe legendarul John McEnroe - foto (63 de ani). Fostul lider ATP, cu şapte titluri de Grand Slam la simplu în palmares, a fost la microfonul postului ESPN, duminică, atunci când Djokovici a câştigat turneul de la Wimbledon. Întrebat despre excluderea lui Nole de la ultimul Grand Slam al anului, US Open 2022, McEnroe a făcut câteva declaraţii acide.

„Politicienii încurcă prea mult lucrurile. Aşa au făcut şi în Australia (n.r. – când ministrul Imigrării, Alex Hawke, l-a expulzat pe Djokovici). Lăsaţi-l pe omul ăsta (n.r. – Novak Djokovici) să vină să joace în SUA. Haideţi să fim serioşi! E ridicol ce facem. Nu iau eu deciziile, dar sper ca cineva să ia decizia corectă şi să-l lase să joace în America. Sunt fel şi fel de soluţii. Poţi impune testarea. Trebuie să fie o alternativă. Asta e opinia mea“.

Nu sunt vaccinat şi nu intenţionez să mă vaccinez, aşa că singura veste bună pe care o pot primi e ca ei (n.r. – americanii) să renunţe la certificatul verde, ca să pot intra în SUA. Sau o scutire, dar, realist vorbind, nu cred că aşa ceva e posibil.

Novak Djokovici după finala de la Wimbledon

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...