Val de ironii în America după ce fotomodela lui Trump s-a dus la inundațiile din Texas cu tocuri cui și ochelari de soare

Val de ironii în America după ce fotomodela lui Trump s-a dus la inundațiile din Texas cu tocuri cui și ochelari de soare

Prima doamna a Americii, fostul manechin Melania Trump, a starnit o avalansa de critici pe internet dupa ce a iesit marti din Casa Alba cu tocuri cui si ochelari de soare de aviator pentru a se deplasa in Texas, unde au avut loc inundatii catastrofale provocate de uraganul Harvey, scrie AFP.

"Melania seamana cu Barbie Alerta de Inundatii. Evident, Loubs nu sunt impermeabili, fetelor", glumeste o internauta, referindu-se la luxoasa marca de pantofi Louboutin.

"Ajutorul e pe drum, Texas! Nu fiti ingrijorati, Melania poarta tocuri cui special pentru furtuna", a scris pe Twitter comediantul Brad Wollack, in timp ce J.D. Altman arata ca "cineva ar trebui sa ii spuna Melaniei ca aceste tocuri sunt un pic prea mari pentru aceste inundatii".

Jessica Kirson o felicita, ironic, pe prima doamna: "Excelenta idee, @FLOTUS. Puteti strange ramasitele cu tocurile".

Pe langa tocuri, Melania Trump e criticata pentru alte doua accesorii vestimentare: jacheta si ochelarii, care ii ofera un look de aviator.

Mai multi internauti au comparat-o cu regina Frantei Maria Antoaneta - mergand pana la a o denumi "Melania Antoaneta" - careia ii este atribuita replica "Sa manance coznac" atunci cand i s-a spus ca poporul nu are paine sa manance.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /