Vâlcea: Primăria Grădiştea a fost spartă de hoţi; aceştia au luat toţi banii din seiful instituţiei

Vâlcea: Primăria Grădiştea a fost spartă de hoţi; aceştia au luat toţi banii din seiful instituţiei

Sediul Primăriei Grădiştea a fost jefuit în noaptea de duminică spre luni, din primele constatări, hoţii luând toţi banii care se aflau în seiful instituţiei, a precizat, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Ilie Boiangiu.

Potrivit acestuia, autorii spargerii au pătruns în caseria Primăriei pe o fereastră lăturalnică, al cărei grilaj de fier a fost tăiat cu flexul. Din motive încă necunoscute, sistemul de alarmă nu a pornit, abia luni dimineaţă casierul fiind cel care a observat că seiful este spart.

"Nu ştiu să vă spun câţi bani erau în casă, cred că în jur de 20 de mii de lei. Vom vedea însă pe serverul unităţii ce plăţi s-au făcut şi câţi bani au fost încasaţi până vineri şi vom ştii, la virgulă, suma care era acolo. Eu nu am intrat încă în interior. Astăzi de dimineaţă (luni - n.r.), casierul a fost cel care observat că seiful a fost spart şi a anunţat poliţia. Hoţii au tăiat grilajul de fier care era la geamul casieriei şi casa de bani, una de tip vechi, de pe vremea comuniştilor. Clădirea este supravegheată atât cu sistem video, cât şi cu sistem de alarmă, dar nu ştiu să vă spun în momentul acesta de ce nu a pornit alarma", a spus primarul Boiangiu.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale fac cercetări la faţa locului, pentru identificarea autorilor fiind adus inclusiv un câine de urmă, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea. AGERPRES/ (AS - autor: Ramona Dincă, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu