Vâlcea: Trei persoane au murit într-un accident rutier pe Valea Oltului (DN7), la Câineni; circulația blocată

Vâlcea: Trei persoane au murit într-un accident rutier pe Valea Oltului (DN7), la Câineni; circulația blocată

Trei persoane au murit în urma unui accident rutier care s-a produs luni dimineața pe DN7 (Valea Oltului), la Câineni, între o autoutilitară și un TIR, traficul în zonă fiind blocat, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea.

Traficul rutier în zonă este blocat deocamdată pe ambele sensuri, au precizat sursele citate.

Accidentul rutier a avut loc luni dimineața, în jurul orei 7,00, pe DN7, la Câineni, la kilometrul 230+320, unde o autoutilitară care rula pe contrasens a lovit un TIR, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.
Aceasta a precizat că persoanele decedate se aflau în autoutilitară.

După accident, cele trei persoane aflate în autoutilitară (dubă) au rămas încarcerate, la locul accidentului deplasându-se și echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea care au intervenit pentru descarcerare și acordarea de prin ajutor.
"Accidentul de la Câineni a fost anunțat la ora 6,55. Sunt implicate un TIR și o dubă și s-au anunțat trei victime încarcerate, toate aflate în dubă. S-a acționat pentru aproape o oră pentru descarcerarea victimelor și acordarea primului ajutor. Cei trei ocupanți ai dubiței au decedat", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Persoanele decedate sunt șoferul și cei doi pasageri ai dubei, care se deplasa dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea. Accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive, pe o ploaie torențială, șoferul autoautilitarei pierzând controlul într-o curbă, unde a intrat în TIR-ul care venea pe contrasens, au mai precizat reprezentanții IPJ Vâlcea.

AGERPRES / (AS — autor: Cristina Matei, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”