Vâlcea: Un bărbat acuzat că a violat-o în mod repetat pe fiica sa de 15 ani, arestat preventiv

Vâlcea: Un bărbat acuzat că a violat-o în mod repetat pe fiica sa de 15 ani, arestat preventiv

Un bărbat acuzat că a violat-o în mod repetat pe fiica sa în vârstă de 15 ani a fost arestat preventiv, a anunţat, marţi. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi, într-un comunicat remis AGERPRES.

Anchetatorii au stabilit că faptele s-au produs în perioada ianuarie 2019 - februarie 2020, mama fetei aflându-se la muncă în străinătate în cea mai mare parte a timpului.

În urma evaluării psihologice a victimei a reieşit că aceasta prezintă simptomatologia unor abuzuri sexuale şi emoţionale, precizează sursa citată.

"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2019 - februarie 2020,profitând de autoritatea părintească exercitată asupra fiicei sale biologice în vârstă de 15 ani, dar şi de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa şi de a se apăra, precum şi de faptul că, în cea mai mare parte a timpului, mama minorei se afla la muncă în străinătate, a întreţinut, în mod repetat, cu aceasta, prin constrângere, raporturi sexuale, în urma evaluării psihologice a victimei rezultând că aceasta prezintă simptomatologia unor abuzuri sexuale şi emoţionale/psihologice exercitate asupra sa de către tată, în mod continuu", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate bărbatul a fost reţinut în ziua de 5 aprilie, pentru infracţiunea de viol în formă continuată, iar pe 6 aprilie Judecătoria Brezoi a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt efectuate de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…