Vâlcea: Un bărbat plecat la pescuit pe Olt, căutat de pompieri şi scafandri; maşina lui, găsită pe malul apei

Vâlcea: Un bărbat plecat la pescuit pe Olt, căutat de pompieri şi scafandri; maşina lui, găsită pe malul apei

Un bărbat care ar fi căzut în apa unui canal al Lacului de acumulare Stupărei de pe Olt, unde mersese la pescuit vineri seara, este căutat de pompieri şi scafandri în apa râului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

Maşina bărbatului a fost găsită pe malul apei, iar în apropiere undiţele acestuia şi pachetul de ţigări.

"Echipele de căutare/salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'General Magheru' al judeţului Vâlcea au fost solicitate în seara trecută, în jurul orei 19,36, pentru salvarea unei persoane posibil căzută în canalul 'de fugă' al Lacului de acumulare Stupărei de pe râul Olt. Acesta plecase la pescuit şi stabilise să se întâlnească cu un prieten pe malul lacului. La sosirea acestuia la locul de întâlnire a constatat că autoturismul era deschis, undiţele şi ţigările se găsesc în apropierea locului de întâlnire, însă persoana cu care trebuia să se întâlnească lipsea", a spus Popescu.

Vineri seara, bărbatul a fost căutat de scafandri de la ISU Vâlcea şi echipaje de pompieri, însă nu a fost găsit.

Căutările au fost reluate sâmbătă dimineaţa, iar la intervenţie participă echipaje de pompieri care folosesc o barcă cu motor, echipa de scafandri şi un echipaj SMURD.

Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul căutat este asistent de ortopedie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?