Valerie Cioloș-Villemin: Aș vrea să rămânem în România; aș vrea să mă implic mai mult și la proiectul cu Brâncuși

Valerie Cioloș-Villemin: Aș vrea să rămânem în România; aș vrea să mă implic mai mult și la proiectul cu Brâncuși

Valerie Cioloș-Villemin a afirmat, sâmbătă seara, la Alba Iulia, unde a susținut un recital artistic în cadrul "Galei Academiei Doamnelor", că vrea să se implice mai mult în proiectul Brâncuși și, de asemenea, că și-ar dori să rămână în România și în viitor.

"Aș vrea să mă implic mai mult și la proiectul cu Brâncuși. O să vedem ce o să fie cu el. Răbdare", a declarat presei, întrebată în ce proiecte se va mai implica, soția primului ministru.

De altfel, Valerie Cioloș-Villemin a susținut în urmă cu câteva luni, tot la Alba Iulia, un concert de muzică sacră în sprijinul campaniei naționale de subscripție publică pentru achiziționarea sculpturii "Cumințenia Pământului".

Ea a spus că trebuie promovate valorile acestei țări, iar oamenii, de aici și cei plecați peste hotare, să știe că au cu ce se mândri.

"Am aflat cu stupoare că patru milioane de oameni sunt în afară și asta e, totuși, un mare semn de întrebare", a declarat Valerie Cioloș-Villemin.

Întrebată ce anume o să facă și dacă o să rămână în România după ce premierul Cioloș își va termina mandatul, aceasta a răspuns că ar dori acest lucru.

"Eu aș vrea, aș vrea, dar o să vedem cum o să ne prindă viața. (...). Vreau să cânt, o să cânt în continuare", a afirmat Valerie Cioloș-Villemin.

Cunoscută ca Yohanna Grace sub numele de artist, Valerie Cioloș-Villemin a susținut un recital, în semn de apreciere pentru Academia Doamnelor din Alba Iulia, un proiect considerat "special" de aceasta.

"E un proiect special, fiindcă e vorba de femeie. Femeile să conștientizeze forța lor, frumusețea și să-și poată dărui toate calitățile astea comunității, familiei și lor însele", a apreciat Valerie Cioloș — Villemin, care a opinat că ar trebui să se afirme mai mult valorile feminine în societate.

Soția primului ministru a susținut în ultimul an la Alba Iulia mai multe momente artistice, aceasta spunând că se simte iubită de comunitatea de aici.

În cadrul galei desfășurate sâmbătă seara, un alt invitat special a fost actrița Oana Pellea.

Centrul de Resurse — Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înființat în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și funcționează ca structură a Primăriei Municipiului Alba Iulia, care asigură acum sustenabilitatea acestuia.

AGERPRES/(A, AS — autor: Marinela Brumar, editor: Oana Popescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Ați văzut ce frumos s-a întors cheița după faza cu „Ciolacu e tătic”?

2 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

3 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

4 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

5 Dedesubturile unui scandal politico-matrimonial de mahala