Valeriu Steriu și senatorii Iustin Talpoș și Ion Ganea de la PMP, au anunțat înscrierea în PSD

Valeriu Steriu și senatorii Iustin Talpoș și Ion Ganea de la PMP, au anunțat înscrierea în PSD

Valeriu Steriu și Iustin Talpoș, amândoi parlamentari PMP, au anunțat marți înscrierea în PSD. Steriu a făcut anunțul pe contul său de Facebook, în timp ce transferul lui Talpoș a fost anunțat de șeful PSD Maramureș, Gabriel Zetea. Gabriela Firea anunțase încă de luni seară că circa șapte parlamentari din afara partidului au semnat adeziuni la PSD. Racolările de parlamentari vin pe fondul plecărilor din PSD de săptămâna trecută spre noul partid al lui Victor Ponta, relatează  G4Media.ro .

UPDATE/Și senatorul PMP Ion Ganea a trecut la PSD.

Un val de traseism parlamentar s-a ridicat săptămâna trecută, după depunerea de către președintele PNL Ludovic Orban a plângerii penale împotriva premierului Viorica Dăncilă și a anunțului că urmează depunerea unei moțiuni de cenzură.

La câteva ore distanță de la declarațiile Gabrielei Firea, deputatul PMP Valeriu Steriu a anunțat pe Facebook înscrierea în PSD.

”Mă întorc în familia mea politică, PSD. Revin în grupul PSD din Camera Deputaților”, a scris Steriu, criticând decizia lui Traian Băsescu de a denunța fuziunea cu UNPR.

Șapte din cei 23 de senatori și deputați ai PMP intrați în Parlament la alegerile din 2016 provin din fostul UNPR, formațiune cu care partidul lui Traian Băsescu a decis să fuzioneze și care a intrat în proces de dezintegrare după problemele penale ale lui Gabriel Oprea.

PSD a pierdut patru deputați în favoarea partidului Pro România, condus de Victor Ponta. De la PMP a plecat Ion Tăbugan, fără a anunța însă partidul în care se va înscrie, iar de la PNL deputatul Daniel Olteanu a plecat la ALDE.

Lista parlamentarilor PMP care au venit din UNPR:

Valeriu Steriu
Adrian Mocanu
Cornel Sămărtinean
Cristian Sefer
Gabi Ionascu
Ion Ganea
Ion Tăbugan

***  Comisarul.ro  a anunțat, în exclusivitate, plecarea lui Steriu la PSD:  ȘOCUL nopții! Valeriu Steriu și alți patru parlamentari PMP au semnat adeziuni la PSD! Băsescu s-a transformat într-un argat al lui Dragnea!


Gabriel Zetea și Iustin Talpoș (Pagina de FB Gabriel Zetea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina