Varianta cu gaură a lui Kim Jong-un s-a cazat la Vox Maris! Deh, pe Nicu Ceaușescu l-a ratat, dar măcar să doarmă-n patul lui!

Varianta cu gaură a lui Kim Jong-un s-a cazat la Vox Maris! Deh, pe Nicu Ceaușescu l-a ratat, dar măcar să doarmă-n patul lui!

Varianta cu gaură a lui Kim Jong-un este la mare și s-a cazat la Vox Maris! Deh, pe Nicu Ceaușescu l-a ratat, dar măcar să doarmă-n patul lui! Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se află in acest week-end la Costinești, unde este cazată în complexul de lux Vox Maris, fost simbol al protipendadei PCR. Firea s-a pozat cu patronul resortului, Nicușor Năstase, despre care spune ca este „un prieten adevărat”.

„Nicusor Nastase, un prieten adevarat. Un om care a sprijinit toata viata evenimentele culturale, jurnalistii sau pe oricine i-a cerut ajutorul. Iti dorim multa sanatate si bucurii!”, a scris Firea pe Facebook.

 Nicusor Nastase a fost prieten cu Nicusor Ceausescu, fiind inca din 1983 seful discotecii Vox Maris. Ulterior, el s-a apucat de afaceri si a cumparat complexul Vox Maris, pe care l-a transformat intr-un resort de lux. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu