Vasile Blaga, Poliția Bihor și doctorii copy-paste

Co-presedintele PNL a controlat in ultimii zece ani Politia Bihor, prin rude si oameni aserviti, ajutati de politician sa sara treptele ierarhiei profesionale, dar dispusi, in schimb, sa serveasca oricand poftele buldogului.

Din postura de ministru, Blaga l-a propulsat pe Liviu Popa pana in functia de sef al Politiei Romane. "Nepotul" si-a securizat insa si postul de la IPJ Bihor, numindu-l pe Adrian-Catalin Bucur la conducerea Inspectoratului Judetean, dupa ce acesta a acceptat, in avans, sa cedeze postul, la revenirea lui Popa de la Bucuresti.

Bucur nu putea ocupa insa functia fara a fi doctor, asa ca Universitatea Oradea i-a acordat titlul, pe repede inainte, in 2012, pentru lucrarea SERVICIILE PUBLICE SI DEZVOLTAREA LOCALA. STUDIU DE CAZ: SERVICIILE DE ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA ÎN EUROREGIUNEA BIHOR – HAJDU-BIHAR.

Daca ar fi putut vorbi, tastatura s-ar fi plans de durerile suportate de tastele CTRL+C respectiv CTRL+V, dar a invatat sa suporte. Era anul in care plagiatorii ajungeau premieri. In plus, "Fabrica de cercetatori" din Petrileni a livrat in perioada urmatoare inca un doctor apropiat de co-presedintele PNL: Blaga A. Anisoara Eugenia Tarta, nimeni alta decât surioara de Buldog, e din 2014 doctor al Universitatii de Vest dar si politista de nadejde, chiar politista anului 2008, distinctie acordata atunci, exact de cel care avea sa devina la randul sau doctor, doi ani mai tarziu, adica Liviu Popa.

Din doi in doi ani, in jurul lui Vasile Blaga, mai rasare cate un doctor. Comisarul e convins ca politicianul liberal are nevoie de ei, pentru ca nu orice sofer e in stare sa incalzeasca BMW-ul si nu orice sef de Inspectorat de Politie e dispus sa-i ofere protectie.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Scrisoare deschisă a unui diasporean către România

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul