Vasile Blaga, Poliția Bihor și doctorii copy-paste

Vasile Blaga, Poliția Bihor și doctorii copy-paste

Co-presedintele PNL a controlat in ultimii zece ani Politia Bihor, prin rude si oameni aserviti, ajutati de politician sa sara treptele ierarhiei profesionale, dar dispusi, in schimb, sa serveasca oricand poftele buldogului.

Din postura de ministru, Blaga l-a propulsat pe Liviu Popa pana in functia de sef al Politiei Romane. "Nepotul" si-a securizat insa si postul de la IPJ Bihor, numindu-l pe Adrian-Catalin Bucur la conducerea Inspectoratului Judetean, dupa ce acesta a acceptat, in avans, sa cedeze postul, la revenirea lui Popa de la Bucuresti.

Bucur nu putea ocupa insa functia fara a fi doctor, asa ca Universitatea Oradea i-a acordat titlul, pe repede inainte, in 2012, pentru lucrarea SERVICIILE PUBLICE SI DEZVOLTAREA LOCALA. STUDIU DE CAZ: SERVICIILE DE ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA ÎN EUROREGIUNEA BIHOR – HAJDU-BIHAR.

Daca ar fi putut vorbi, tastatura s-ar fi plans de durerile suportate de tastele CTRL+C respectiv CTRL+V, dar a invatat sa suporte. Era anul in care plagiatorii ajungeau premieri. In plus, "Fabrica de cercetatori" din Petrileni a livrat in perioada urmatoare inca un doctor apropiat de co-presedintele PNL: Blaga A. Anisoara Eugenia Tarta, nimeni alta decât surioara de Buldog, e din 2014 doctor al Universitatii de Vest dar si politista de nadejde, chiar politista anului 2008, distinctie acordata atunci, exact de cel care avea sa devina la randul sau doctor, doi ani mai tarziu, adica Liviu Popa.

Din doi in doi ani, in jurul lui Vasile Blaga, mai rasare cate un doctor. Comisarul e convins ca politicianul liberal are nevoie de ei, pentru ca nu orice sofer e in stare sa incalzeasca BMW-ul si nu orice sef de Inspectorat de Politie e dispus sa-i ofere protectie.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...