Vaslui: Anchetă la Spitalul Județean după ce un făt care trebuia supus examenului medico-legal a dispărut

Vaslui: Anchetă la Spitalul Județean după ce un făt care trebuia supus examenului medico-legal a dispărut

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui a demarat o anchetă, după ce un făt de 21 de săptămâni, care trebuia supus unui examen medico-legal nu a mai fost găsit în Secția de Obstetrică-Ginecologie a unității sanitare, fiind cel mai probabi aruncat ca deșeu biologic. "A fost demarată o anchetă internă pentru a vedea cine se face vinovat de situația creată și vom lua măsurile necesare', a declarat, marți, pentru AGERPRES, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Fătul s-a născut mort, după ce mama, o femeie în vârstă de 36 de ani a fost victima unei agresiuni, în acest caz reprezentanții Poliției dispunând efectuarea unui examen medico-legal pentru a stabili dacă între loviturile primite de femeie și decesul fătului a existat vreo legătură.

'Femeia a sesizat mergea pe un drum din sat, a fost lovită de doi bărbați. După un timp, femeia s-a simțit rău și a ajuns la spital cu ambulanța, unde a pierdut sarcina. În cauză, polițiștii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili dacă există legătură de cauzalitate între loviturile primite atunci de la cele două persoane și avort', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Loredana David.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante