Vaslui: Bărbat arestat preventiv după ce şi-a agresat mama, încălcând un ordin de protecţie

Vaslui: Bărbat arestat preventiv după ce şi-a agresat mama, încălcând un ordin de protecţie

Un bărbat din municipiul Vaslui a fost arestat preventiv, joi, după ce şi-a agresat mama, încălcând un ordin de protecţie emis emis împotriva sa, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit unui comunicat de presă remis joi, poliţiştii au fost anunţaţi la numărul de urgenţă 112 că bărbatul a mers la locul de muncă al mamei sale, a agresat-o şi i-a furat un ceas.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au stabilit că pe data de 24 august, împotriva bărbatului cercetat a fost emis un ordin provizoriu de protecţie, pe o perioadă de 5 zile, după ce acesta şi-ar fi agresat mama. În cursul zilei de 26 august, bărbatul a încălcat în mod voit măsurile ordinului de protecţie provizoriu emis împotriva sa, după ce s-a deplasat la locul de muncă al mamei sale, unde a agresat-o şi i-a sustras un ceas de mână. În cursul aceleiaşi zile, bărbatul s-ar fi deplasat în zona "Nord" a municipiului Vaslui, ocazie cu care a zgâriat aripa unui autoturism parcat, provocând avarii în valoare de peste 3.000 lei. În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă", se arată în comunicatul transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a bărbatului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…