Vaslui: Buzatu - Îi invit pe cei care cred că se va reedita episodul Cioloş să stea liniştiţi, nu se va reedita

Vaslui: Buzatu - Îi invit pe cei care cred că se va reedita episodul Cioloş să stea liniştiţi, nu se va reedita

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, pentru AGERPRES că nu este posibilă o cădere a Guvernului sau o schimbare a majorităţii parlamentare din cauza condamnării la închisoare cu executare a lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD Vaslui susţine că nu există posibilitatea să asistăm la o "reeditare a episodului Cioloş".

"Îi invit pe cei care cred că se va reedita episodul Cioloş să stea liniştiţi, nu se va reedita", a precizat Buzatu.

El a spus că nu poate comenta hotărârea judecătorilor în cazul lui Dragnea, ci doar să ia notă despre această decizie şi l-a asigurat de sprijin pe liderul PSD.

"Sunt convins că cei care sunt implicaţi nu vor sta cu mâinile în sân şi vor face totul pentru a se apăra în continuare. Foarte mulţi se aşteaptă ca această decizie să schimbe soarta majorităţii parlamentare sau să ducă la căderea Guvernului, dar asta nu se va întâmpla. Voi face tot posibilul pentru menţinerea ordinii normale şi statutare în partid. Suntem alături de preşedintele partidului. Orice decizie va trebui să fie rezultatul unei discuţii în interiorul partidului, uzând de mijloacele statutare", a mai spus Buzatu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este definitivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante