Vaslui: Copil în vârstă de 6 ani, dispărut de la domiciliu, căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri

Vaslui: Copil în vârstă de 6 ani, dispărut de la domiciliu, căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri

Un băiat în vârstă de 6 ani, din suburbia Gura Bustei a municipiului Vaslui, a dispărut, luni, de la domiciliu, el fiind căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri.

"Am fost sesizaţi prin apel la numărul 112, cu privire la faptul că, pe data de 2 mai, Dubei Matias, în vârstă de 6 ani, municipiul Vaslui, suburbia Gura Bustei, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a putut fi contactat până în prezent de către membrii familiei. Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice, cu forţe mărite, în vederea depistării minorului dispărut", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

Potrivit datelor furnizate de familie, copilul are ochii verzi, păr şaten, o înălţime de 65 de centimetri şi 15 kilograme greutate şi prezintă o escoriaţie în zona nasului.

În momentul dispariţiei, băiatul era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastru închis şi o bluză de trening de culoare albastră cu dungi portocalii. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina