Vaslui: Femeia care și-a ucis bebelușul și l-a aruncat la gunoi, reținută pentru 24 de ore

Vaslui: Femeia care și-a ucis bebelușul și l-a aruncat la gunoi, reținută pentru 24 de ore

O femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bârlad, suspectată că și-a omorât copilul nou-născut, după care a aruncat cadavrul bebelușului într-un container de gunoi, a fost arestată marți seara, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea omor din culpă.

''Femeia a fost reținută pentru 24 ore, pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni contra vieții sau ale unei infracțiuni săvârșite asupra unui membru de familie'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Loredana David.

Femeia a fost identificată de polițiști ca fiind mama bebelușului aruncat sâmbăta trecută într-un container de gunoi din municipiul Bârlad. Ea a plecat la o rudă din București imediat după ce și-a aruncat copilul la gunoi și a fost adusă, marți, pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

''Polițiștii de investigații criminale au identificat pe raza municipiului București o femeie în vârstă de 34 ani, din municipiul Bârlad, care în luna octombrie a născut la domiciliu un băiețel iar imediat după naștere i-ar fi provocat decesul. În dimineața de 26 noiembrie, femeia a aruncat corpul copilului într-un container de gunoi, unde a fost găsit de un bărbat din municipiul Bârlad, care a și sesizat polițiștii la numărul de urgență 112'', a spus Loredana David.

Datele rezultate în urma investigațiilor urmează să fie coroborate cu rezultatele expertizei medico-legale, ce a fost dispusă în acest caz. Primele concluzii medico-legale au arătat faptul că nou-născutul de sex masculin a fost născut viu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

4 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor

5 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”