Vaslui: Nouă persoane reţinute în urma percheziţiilor de la Murgeni

Vaslui: Nouă persoane reţinute în urma percheziţiilor de la Murgeni

Nouă persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 48 de ani au fost reţinute în urma percheziţiilor din oraşul Murgeni, au informat, duminică seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

În cursul zilei de duminică, în oraşul Murgeni au avut loc 23 de percheziţii domiciliare, efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, după ce în zonă au avut loc conflicte între două grupări.

Potrivit IPJ, în cauza în care au fost dispuse percheziţiile domiciliare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere, ancheta urmând să stabilească întreaga activitate infracţională a tuturor persoanelor implicate.

Au fost conduse la audieri 26 de persoane, iar de la locuinţele acestora au fost ridicate o armă de foc, ce pare a fi de tip airsoft, mai multe obiecte contondente, unele confecţionate artizanal, obiecte tăietoare-înţepătoare, boxuri şi alte bunuri.

La acţiuni au participat peste 120 de poliţişti, circa 70 de luptători de la Acţiuni Speciale şi peste 80 de jandarmi.

La începutul săptămânii, oraşul Murgeni a fost declarat zona specială de siguranţă publică, după ce au avut loc mai multe conflicte între clanuri rivale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...