Vaslui: Tânără de 24 de ani, grav rănită după ce a intrat cu maşina într-un TIR staţionat

Vaslui: Tânără de 24 de ani, grav rănită după ce a intrat cu maşina într-un TIR staţionat

O tânără de 24 de ani a fost grav rănită, sâmbătă dimineaţa, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un TIR staţionat pe varianta ocolitoare a municipiului Vaslui, al cărui şofer oprise pentru a se odihni.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă.

"În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autoturism SUV care intrase cu viteză în autotrenul aflat în staţionare. La volanul autoturismului a fost găsită în stare de inconştienţă o femeie în vârstă de 24 ani. Victima era încarcerată şi prezenta multiple leziuni. Victima a fost descarcerată, concomitent primind şi îngrijiri medicale. După descarcerare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia