Vaslui: Un autobuz în care se aflau 49 de pasageri a luat foc

Vaslui: Un autobuz în care se aflau 49 de pasageri a luat foc

Un autobuz în care se aflau 49 de pasageri a luat foc luni dimineață, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Potrivit acestuia, toți cei 49 de pasageri ai cursei Bârlad — Chetrosu au fost evacuați în condiții de siguranță, până la sosirea pompierilor

''Incendiul s-a produs la ieșirea din Bârlad. Se pare că a fost generat la puntea din spatele autobuzului, din cauza blocării unei roți. Interiorul autobuzului nu este afectat. Momentan, drumul Bârlad — Bacău este blocat, la ieșirea din Bârlad. Un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Bârlad a acționat pentru stingerea incendiului (...) Imediat s-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului ce risca să se propage la întreg autocarul, reușindu-se astfel limitarea extinderii flăcărilor și în interiorul mijlocului de transport. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, se pare că evenimentul s-a produs din cauza blocării unei roți de la puntea din spate a autocarului. Din fericire nu s-au înregistrat victime'', a arătat oficialul ISU.

Autobuzul efectua rute regulate pe relația Bârlad — Gherghești. Accidentul a fost anunțat prin intermediul numărului unic de urgență 112 în jurul orei 6,30, de către conducătorul auto.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…