Vaslui: Verificări la primăria municipiului reședință, după ce un angajat a organizat o petrecere în incinta instituției

Vaslui: Verificări la primăria municipiului reședință, după ce un angajat a organizat o petrecere în incinta instituției

Conducerea Primăriei municipiului Vaslui a demarat verificări după ce în spațiul public au apărut imagini de la o petrecere organizată în incinta instituției, cel mai probabil, în timpul programului de lucru, petrecerea având loc cu ocazia zilei de naștere a unui salariat.

Sursa foto: www.primariavs.ro

Bărbatul aniversat, angajat de la Serviciul Urbanism al Direcției de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, care funcționează în cadrul Primăriei municipiului Vaslui, a postat pe o rețea de socializare fotografii de la petrecerea respectivă, în care se vede cum pe masă, pe lângă mâncare și băuturi răcoritoare, există și sticle cu băuturi alcoolice. Ulterior, angajatul a șters fotografiile.

Surse din cadrul Primăriei Vaslui au declarat luni, pentru AGERPRES, că în urma verificărilor se va stabili dacă petrecerea a avut loc în timpul programului de lucru, urmând să fie decise sancțiuni dacă se va confirma această ipoteză.

AGERPRES / (AS — autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frățilă)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?