Vedeta pop Billie Eilish, confirmată cap de afiş la Festivalul Glastonbury 2022

Vedeta pop Billie Eilish, confirmată cap de afiş la Festivalul Glastonbury 2022

Vedeta pop americană Billie Eilish se va numără printre artiştii care vor urca pe scena principală a Festivalului Glastonbury în 2022, devenind cea mai tânără cântăreaţă solo cap de afiş din istoria evenimentului, au confirmat luni organizatorii, potrivit DPA.

Cântăreaţa va concerta pe scena principală de la Glastonbury, Pyramid Stage, pe 24 iunie 2022.

Vedeta în vârstă de 19 ani a făcut duminică o aluzie, pe contul său de Instagram, la participarea sa la Glastonbury după ce a publicat o fotografie în care apare putând un hanorac cu sigla festivalului, însoţită de mesajul ''2022''.

''Suntem cât se poate de fericiţi să vă anunţăm că nemaipomenita Billie Eilish este cap de afiş pe Pyramid vineri la următoarea ediţie a Glastonbury Festival, devenind cea mai tânără cântăreaţa solo cap de afiş din istoria noastră. Nici că se putea o revenire mai bună a festivalului şi de-abia aştept!'', a spus Emily Eavis, organizatoarea evenimentului.

Ediţia de anul acesta s-a desfăşurat sub forma unui concert livestream cu durata de cinci ore care a inclus concerte ale unor artişti precum Coldplay, Damon Albarn, Haim, Idles, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice şi DJ Honey Dijon.

Anul trecut, festivalul ar fi trebuit să marcheze cea de-a 50-a aniversare, însă a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Line-up-ul ediţiei din 2020 ar fi trebuit să includă artişti precum Kendrick Lamar, Taylor Swift, iar Sir Paul McCartney şi Diana Ross, urmau să cânte în segmentul Sunday Legends.

Eilish a debutat la Glastonbury în 2019, când a concertat pe Other Stage, interpretând hituri precum ''Bad Guy'' şi ''You Should See Me In A Crown''.

Săptămâna trecută s-a numărat printre vedetele de prim rang prezente pe covorul roşu la premiera celui mai recent film din franciza James Bond, ''No Time To Die''.

Pelicula marchează ultima apariţie a lui Daniel Craig în rolul agentului 007, iar Eilish este interpreta temei muzicale a filmului.

Tânăra cântăreaţă a compus melodia împreună cu fratele său, Finneas O'Connell, precum şi în colaborare cu Hans Zimmer şi Johnny Marr.

Glastonbury 2022 este programat să se desfăşoare în perioada 22-26 iunie, iar biletele s-au epuizat deja, potrivit organizatorilor.

Aceştia au mai spus că ''sumele plătite pentru festivalul din 2020'' s-au ''raportat pentru al doilea an, ca urmare a anulării festivalului din 2021''.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante