Verdict în cazul accidentării lui Neymar: cât va lipsi de pe teren starul brazilian

Verdict în cazul accidentării lui Neymar: cât va lipsi de pe teren starul brazilian

Neymar s-a accidentat în prima partidă de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, în partida pe care echipa sa, Brazilia, a susținut-o împotriva selecționatei Serbiei.

Neymar s-a accidentat la gleznă FOTO Profimedia

Presa spaniolă scrie că jucătorul lui PSG va lipsi de pe teren în următoarele două partide ale Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar, împotriva selecționatei Elveției și Camerunului.

Momentan, medicii nu pot spune dacă brazilianul va putea juca în optimile de finală, dacă naționala sa se va califica mai departe din faza grupelor.

Rodrigo Lasmar, medicul Federaţiei braziliene de fotbal (CBF), a anunţat că Neymar a suferit o "leziune de ligament lateral" la gleznă, în timp ce fundaşul Danilo are şi el o entorsă.

"Nu îi vom avea pe aceşti doi jucători la următorul nostru meci, dar ei îşi continuă tratamentul cu scopul de a se reface la timp pentru restul competiţiei", a spus el într-un videoclip difuzat de CBF.

În locul lui Neymar, selecționerul Braziliei l-ar putea trimite în teren pe Rodrygo, fotbalistul lui Real Madrid jucând câteva minute și împotriva Serbiei, partidă în care a creat câteva mari ocazii de gol.

Selecţionata Braziliei a învins echipa Serbiei cu scorul de 2-0 (0-0), joi seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în primul său meci din Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

După o primă repriză mai slabă, Selecao a făcut spectacol în partea secundă, câştigând prin dubla lui Richarlison (62, 73).

Cvintupla campioană mondială (1958, 1962, 1970, 1994, 2002), marea favorită la câştigarea trofeului, a încheiat meciul cu un raport de 24-4 şuturi la poartă şi 10-0 la şuturi pe poartă, având şi două bare (nu se contabilizează ca şut pe poartă).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”