Vești excelente pentru Horațiu Moldovan. Decizia luată de antrenorul Diego Simeone

Vești excelente pentru Horațiu Moldovan. Decizia luată de antrenorul Diego Simeone

Adus în această iarnă de la Rapid, pentru 800.000 de euro, Horațiu Moldovan nu a debutat în trupa lui Diego Simeone. Însă antrenorul lui Atletico Madrid a decis să-l treacă pe lista de jucători eligibili pentru meciurile din Liga Campionilor.

Horațiu Moldovan îmbracă echipamentul lui Atletico din acest an. Foto Facebook

Fiecare club calificat în optimile UEFA Champions League a avut termen până pe 2 februarie să trimită lista de jucători eligibili pentru restul sezonului. Echipele au dreptul la maximum trei schimbări față de lotul anunțat înainte de faza grupelor. Atletico Madrid a decis ca Horațiu Moldovan, Arthur Vermeeren și Gabriel Paulista, jucători aduși în această iarnă , să fie cei trei cu care va aborda faza eliminatorie.

Românul, care nu are șanse să-i ia postul titularului Jan Oblak decât dacă acestuia i se întâmplă ceva, l-a înlocuit pe lista UEFA pe croatul Ivo Grbic, plecat la Sheffield United. În ”optimile” Champions League, Atletico Madrid va avea parte de un duel tare, cu Inter Milano. Meciul tur va avea loc în Italia, pe 20 februarie, iar returul va avea loc pe 13 martie. Ambele partide se vor juca de la ora 22.00.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?