Vești. Șansele ca moțiunea să treacă s-au micșorat. Se pare că Ponta a trădat. Dragnea va deveni miercuri seară SATRAPUL României!

Vești. Șansele ca moțiunea să treacă s-au micșorat. Se pare că Ponta a trădat. Dragnea va deveni miercuri seară SATRAPUL României!

Vești. Șansele ca moțiunea să treacă s-au micșorat. Se pare că Ponta a trădat. Dragnea va deveni miercuri seară SATRAPUL României! Da, oameni buni, se pare că Ponta, pentru a securiza locul de europarlamentar al nevestei, a trădat, spun sursele noastre. În acest fel, moțiunea de cenzură de miercuri va fi un eșec. Chiar dacă, printr-o minune, UDMR ar vota alături de Opoziție.

De miercuri seara România va fi condusă de un satrap: infractorul Liviu Dragnea. În 48 de ore va schimba direcția țării...

Vă avertizăm că așa stau lucrurile în acest moment. Urmează alte 48 de ore de lupte crâncene, de negocieri feroce, de cedări și, mai ales, trădări spectaculoase. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”