Vești. Șansele ca moțiunea să treacă s-au micșorat. Se pare că Ponta a trădat. Dragnea va deveni miercuri seară SATRAPUL României!

Vești. Șansele ca moțiunea să treacă s-au micșorat. Se pare că Ponta a trădat. Dragnea va deveni miercuri seară SATRAPUL României!

Vești. Șansele ca moțiunea să treacă s-au micșorat. Se pare că Ponta a trădat. Dragnea va deveni miercuri seară SATRAPUL României! Da, oameni buni, se pare că Ponta, pentru a securiza locul de europarlamentar al nevestei, a trădat, spun sursele noastre. În acest fel, moțiunea de cenzură de miercuri va fi un eșec. Chiar dacă, printr-o minune, UDMR ar vota alături de Opoziție.

De miercuri seara România va fi condusă de un satrap: infractorul Liviu Dragnea. În 48 de ore va schimba direcția țării...

Vă avertizăm că așa stau lucrurile în acest moment. Urmează alte 48 de ore de lupte crâncene, de negocieri feroce, de cedări și, mai ales, trădări spectaculoase. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cruzime fără margini a comandanților ruși

2 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

3 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”