Vicepremierul Viorel Ştefan, propus ministru interimar al Cercetării şi Inovării

Vicepremierul Viorel Ştefan, propus ministru interimar al Cercetării şi Inovării

Vicepremierul Viorel Ştefan a fost propus ministru interimar al Cercetării şi Inovării, a anunţat, vineri, premierul Viorica Dăncilă.

"Deja am propus pentru interimat la Cercetare pe domnul vicepremier Viorel Ştefan. Am trimis adresă către Cotroceni", a declarat Dăncilă, care efectuează vineri o vizită în judeţul Argeş.

Pe 31 august, Nicolae Burnete a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării şi Inovării, potrivit unui comunicat publicat la momentul respectiv pe site-ul instituţiei.

"Ministrul Cercetării şi Inovării, prof. dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în această dimineaţă mi-am depus demisia la Cancelaria premierului. Demisia mea este irevocabilă şi cel puţin la acest moment nu va face subiectul unei conferinţe de presă", se spunea în comunicat. AGERPRES


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?