Victor Ponta s-a făcut preş în faţa lui DD pentru a salva feudele baronilor

Victor Ponta s-a făcut preş în faţa lui DD pentru a salva feudele baronilor

 Victor Ponta s-a făcut preş în faţa lui Dan Diaconescu pentru a salva feudele baronilor din 20 de judeţe. După două zile în care Dragnea a făcut cu greu faţă ameninţărilor venite din teritoriu, cu spectrul pierderii puterii peste noapte şi intrării în degringoladă la nivel local, grangurii pesedişti l-au luat pe Diaconescu în braţe ca pe un odor nepreţuit. Iar pierderile pentru PSD vor fi doar de imagine, şi vor fi reparate la antena3, pentru că în România mama proştilor e mereu gravidă. Pepedediştilor au ce să le dea şi nu se va cunoaşte în economia împărţirii posturilor de conducere din teritoriu. Pentru că vor fi raşi toţi peneliştii care acum ocupă funcţii la nivelul consiliilor judeţene sau instituţiilor deconcentrate. Ce s-ar fi pierdut? Zeci de funcţii de vicepreşedinte de consiliu judeţean, şi, mai ales, puterea discreţionară a baronilor din fruntea acestor consilii. Ei nu ar mai fi putut trece la vot nici un proiect. Mai mult decât atât, pedeliştii şi peneliştii şi-ar fi băgat nasul în toate drăcoveniile făcute prin contracte. Să nu mai vorbim că Ponta şi Dragnea nu ar mai fi putut trimite nici un leu pentru mituirea de la buget a primarilor în vederea alegerilor prezidenţiale. Şi, în fine, să nu mai spunem că mulţi dintre primarii PDL şi PNL, trecuţi cu sufletul la PSD în tot sudul ţării şi în Muntenia s-ar fi întors să sprijine noua putere. Dăm la o parte faptul că noile majorităţi ar fi putut destructura reţelele de muls din Spitalele Judeţene de Urgenţă, Direcţiile de Protecţie a Copilului, şcoli, grădiniţe, Societăţile Judeţene de Drumuri, Companiile de Apă Judeţene, etc. etc.... Lunar, din aceste surse se scurg în buzunarele uiorenilor locali, încă nearestaţi, miliarde de lei negri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...