Victoria Beckham făcea playback în timpul concertelor Spice Girls: "Obişnuiau să-mi taie microfonul" - VIDEO

Victoria Beckham făcea playback în timpul concertelor Spice Girls: "Obişnuiau să-mi taie microfonul" - VIDEO

Victoria Beckham, fosta componentă a formaţiei Spice Girls, a declarat că producătorii obişnuiau să-i taie microfonul în timpul concertelor, astfel încât să se audă doar celelalte fete din trupă, relateaza elle.com.

Victoria Beckham făcea playback în timpul concertelor Spice Girls: "Obişnuiau să-mi taie microfonul" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Zvonurile conform cărora Victoria, fosta componentă a formaţiei Spice Girls, nu poate să cânte, au urmărit-o pe aceasta de când a intrat în trupă. Dintotdeaua a fost acuzată, şi pentru cele câteva versuri solo pe care le avea în melodii, că nu le-ar fi cântat live în timpul spectacolelor – o acuzaţie gravă în era în care playback-ul era considerat ruşinos, deşi foarte întâlnit.

Şi, potrivit unor declaraţii făcute în Londra, săptămâna trecută, Beckham a dezvăluit că acele zvonuri erau adevărate.

Obişnuiau să-mi închidă microfonul, lăsându-le pe celelalte fete să cânte. În schimb, acum nu are cine să o mai "cenzureze": "Cine râde la urmă, râde mai bine – şi acum microfonul meu e ok şi, în sfârşit, pornit", a mai spus aceasta, zâmbind.

Vorbind despre trecutul alături de formaţie, Victoria a recunoscut că nu s-a simţit niciodată comfortabil în rolul de "petrecăreaţă".

"În timp ce toate celelelte fete (membre ale formaţie, n.r.) erau spontane şi puse pe distracţie, sărind pe mese, eu eram cea care verifica mesele, să nu cumva să cadă. Eram cea raţională. Aveam noroc datorită faptului că putam tocuri, astfel încât era suficient să dansez un pic şi să scap, dar oricum nu mi-a fost uşor. Eram mult mai reţinută, în comparaţie cu celelalte fete", a declarat Victoria.

Tutuşi, se pare că a meritat "chinul" suferit, având în vedere avantajele privind garderoba artistei – "Întotdeauna am fost cea care iubea moda şi chestia asta a avut rezultate pentru mine - fetele obţineau gratuit hainele, fiindcă erau piese de rahat, aşa că rămânea destul buget ca eu să capăt mica mea rochie Gucci".

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. În vârstă de 41 de ani, ea a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

Victoria Adams s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...