VIDEO Nu, nu este un OZN, este bombardierul stealth american B-2 pe lângă un zgârie-nori

VIDEO Nu, nu este un OZN, este bombardierul stealth american B-2 pe lângă un zgârie-nori

Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip cu un bombardier stealth B-2 Spirit făcând o întoarcere rapidă peste Miami. Este o manevră foarte dinamică și dramatică pentru un avion atât de mare.

Videoclipul a fost filmat în timpul Miami Air And Sea Show, care a avut loc de-a lungul plajei în weekendul Memorial Day.

Evoluția aeronavei este printre primele apariții ale unui B-2, după o pauză de câteva luni, timp în car întreaga flotă de bombardiere a fost reținută la sol după prăbușirea B-2, din decembrie. Nimic în aviație nu seamănă cu marele bombardier stealth al lui Northrop în zbor, scrie The War Zone.

Înregistrarea se află mai jos:

B-2-urile sunt deținute doar de armata SUA. La acest moment Forțele Aeriene ale SUA dispun de 18 aeronave B-2 funcționale ( care nu sunt în proces de reparații sau au suferit avarii majore). Acestea ar trebui să rămână operaționale până când vor fi înlocuite cu B-21 Raider, proces care ar trebui să înceapă în 2025.

Forțele aeriene americane plănuiesc să retragă complet B-2 până în 2032.

Fiecare B-2 costă aproximativ un miliard de dolari. B-2 este singura aeronavă operațională, într-o configurație stealth, capabilă să transporte arme de capacitate mare. Anvergura aripilor este de aproximativ 52 de metri. SURSA: defenseromania.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat