VIDEO 112 autovehicule noi - în dotarea Poliţiei Române

VIDEO 112 autovehicule noi - în dotarea Poliţiei Române

Un număr de 112 autovehicule care au intrat în dotarea Poliţiei Române au fost recepţionate miercuri, în prezenţa ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Este vorba despre 112 autovehicule din cele peste 560 cumpărate din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, pentru Inspectoratele Generale ale Poliţiei şi Poliţiei de Frontieră.

"Anul acesta finalizăm prima etapă a achiziţiilor de autospeciale, etapa care a privit achiziţia acestor peste 500 de maşini din Fondul de rezervă, din cele 30 de milioane alocate din Fondul de rezervă al Guvernului. Preconizăm undeva în luna noiembrie să începem distribuirea în ţară a celorlalte peste 1.300 de autospeciale, cele achiziţionate din fondurile proprii ale ministerului", a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan.

Ea a subliniat că este un pas important făcut în acest an, în care s-a reuşit achiziţionarea a circa 2.000 de maşini, nu numai de poliţie, iar în etapa următoare vor fi cumpărate şi autospeciale pentru Jandarmerie.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria