VIDEO Acesta este jandarmul lui Cumpănașu! Este plătit din banii noștri și i-a fost pus la dispoziție de Guvernul PSD!

VIDEO Acesta este jandarmul lui Cumpănașu! Este plătit din banii noștri și i-a fost pus la dispoziție de Guvernul PSD!

Acesta este jandarmul lui Cumpănașu! Este plătit din banii noștri și i-a fost pus la dispoziție de Guvernul PSD! Un individ masiv, din fortele speciale ale Jandarmeriei, se afla permanent in apropierea lui Cumpanasu. In plus, Jandarmeria a pus la dispozitia lui Cumpanasu si o masina de teren Volkswagen Touareg.

Imagini cu bodyguardul, platit din taxele contribuabililor romani, apar in mai multe inregistrari postate pe Facebook de protestatarul Marian Morosanu.

Ministrul Mihai Fifor a declarat, vineri, ca Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la Ministerul de Interne dupa ce a solicitat oficial acest lucru si a facut dovada ca indeplineste conditiile pentru acest lucru, conform legii.

Intrebat de ce Alexandru Cumpanasu are paza de la Ministerul de Interne, Fifor a precizat ca este vorba de o procedura legala.

„Domnul Cumpanasu a solicitat oficial acest lucru Ministerului de Interne, s-a facut analiza in cadrul MAI. Orice persoana care solicita acest lucru si are toate documentele primeste acest sprijin. (…) Orice persoana din aceasta tara care indeplineste conditiile conform legii capata protectie in acest sens. Orice persoana din Romania care face dovada ca este amenintata, ca are viata pusa in pericol poate primi protectia statului, in speta a MAI sau a altor institutii. Lucrul acesta s-a intamplat cu Alexandru Cumpanasu, s-a facut verificare, este pe lege, primeste aceasta protectie”, a precizat Fifor.

El a mai spus ca aceste chestiuni au fost analizate in cadrul MAI, fiind vorba de „lucruri probate”.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”