VIDEO Aeronavă ciudată, în formă de „V”, în Zona 51

VIDEO Aeronavă ciudată, în formă de „V”, în Zona 51

O aeronavă mare, cu formă în „V”, a fost surprinsă de imagini prin satelit în Zona 51, în apropiere de „Hangarul 2014”, nerecunoscut de autorități, aflat la capătul sudic al bazei.

Misterioasa aeronavă se afla lângă uriașul Hangar 2014, construit în secret la capătul sudic al bazei, despre care s-au făcut multe speculații cu privire la ce ar putea adăposti.

Fotografii cu rază lungă de acțiune realizate de observatorii Zonei 51 și imaginile de la Terraserver au arătat construcția în timp construcția hangarului.

Imagini Google, mai clare, arată dimensiunile hangarului: : o lățime de 64 de metri, lungime de 76 de metri și o înălțime foarte mare, fiind cea mai mare adăugire la bază în aproape un deceniu.

Imaginea din satelit cu rezoluție redusă care arăta aeronava misterioasă a fost realizată în august și a fost postată pe Sentinel Hub.

Imaginea este cu siguranță curioasă și vine la doar opt luni după ce The War Zone a raportat în exclusivitate o imagine de înaltă rezoluție a bazei care arată un avion mare, de mărimea unui avion de vânătoare, cu aspect exotic, într-un adăpost mobil fără acoperire, aflat în partea de nord a aceluiași hangar.

Avionul din imaginea din satelit de la 1 august este mult mai mare. În ciuda lipsei extreme de detalii din imaginile de joasă rezoluție, obiectul observat are o lățime mai largă decât calea de rulare de 23 de metri pe care se află.

Revin în discuție „miturile” despre avioanele extrem de performante ale SUA, dar pe care oficialii le neagă existența.

De exemplu, Aurora, un avion de recunoaștere american despre care se zvonea că ar fi fost conceput la mijlocul anilor 1980. Nu există nicio dovadă substanțială că a fost construit sau că a zburat vreodată și a fost calificat drept un mit.

Guvernul SUA a negat în mod constant că o astfel de aeronavă a fost construită vreodată. Site-ul de referință în domeniul aviației și al spațiului Aerospaceweb.org a concluzionat:

„Dovezile care susțin că există o aeronavă Aurora sunt circumstanțiale sau pure conjecturi, existând puține motive pentru a contrazice poziția guvernului.”

Avionul spion antigravitațional top secret TR3b Black Manta se află, de asemenea, între mit și realitate, deși au fost raportate evenimente vizibile.

Top Secret TR-3B black Manta pare a fi la fel ca avionul de recunoaștere Aurora. Diferența ar consta în faptul că TR-3B folosește un motor antigravitațional.

Potrivit unor experți, ar folosi mercur sub presiune accelerat de energia nucleară pentru a produce o plasmă ce creează un câmp de anti-gravitație în jurul navei, ce reduce semnificativ semnătura radar.

Propulsoare convenționale amplasate la vârful navei i-ar permite să efectueze tot felul de manevre rapide de mare viteză pe toate cele trei axe.

Însă nici acesta nu există în mod oficial. Dacă ar exista Aurora și versiunea mai performantă Black Manta, n-ar mai exista OZN-uri.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...