VIDEO „Al treilea război mondial a început odată cu scufundarea navei Moskva”

VIDEO „Al treilea război mondial a început odată cu scufundarea navei Moskva”

O prezentatoare a televiziunii de stat ruse a anunțat că motivul pentru care „operațiunea specială” a președintelui Vladimir Putin în Ucraina durează atât de mult este că țara a intrat în al treilea război mondial împotriva NATO.

Televiziunea de stat rusă a transmis că al treilea război mondial a început deja, după scufundarea crucișătorului Moskva.

Oficialii au refuzat să recunoască afirmațiile Ucrainei că a lovit nava cu rachete de croazieră, o operațiune care ar fi unul dintre cele mai mari succese militare ale Kievului de la începutul invaziei.

Dar, în ciuda insistențelor Rusiei că s-a scufundat din cauza incendiului, capitala ucraineană a fost lovită de rachete peste noapte, un semn că Vladimir Putin vrea să se răzbune pentru doborarea prețioasei nave, scrie metro.co.uk .

Olga Skabeyeva, unul dintre cei mai importanți propagandisti ai lui Vladimir Putin, a declarat telespectatorilor că sprijinul occidental pentru Ucraina echivalează cu un conflict direct cu Rusia, spunând: „Ceea ce a escaladat poate fi numit cu siguranță al treilea război mondial. Asta este cu totul sigur."

„Acum luptăm cu siguranță împotriva infrastructurii NATO, dacă nu chiar a NATO. Trebuie să recunoaștem asta”, a adăugat aceasta.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /