VIDEO „Am bani de vă îngrop. Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi. Eu dau șpagă la chelner 5-6 milioane”

VIDEO „Am bani de vă îngrop. Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi. Eu dau șpagă la chelner 5-6 milioane”

Un personaj bizar, cu frecvente pusee infracționale: Manole Dan Constantin Fulgeraș, zis Fulgy, fiul celebrilor lăutari Viorica și Ioniță de la Clejani. Are 23 de ani, mai multe dosare penale și câteva internări în clinici de psihiatrie sau de dezintoxicare anti-drog. Ultima lui „ispravă” îi poate aduce un nou dosar penal: a ars o bancnotă de 100 de lei, extrasă dintr-un teanc consistent. Țopârlanul a ținut să se laude cu faptul că are bani cu nemiluita, nu ca „toți săracii”.

Proaspăt externat dintr-o clinică de reabilitare după o cădere psihică, Fulgy s-a lăudat că e plin de bani. Aflat într-un restaurant din București, fiul Clejanilor a scos un fișic gros de bani și a dat foc unei bancnote de 100 de lei, cu o brichetă. El a transmis totul într-un live pe canalul său de YouTube, încercând să demonstreze că nu pune preț pe bani, pentru că s-a născut cu bani.

Monologul arogantei bezadele este specific unui meltean descreierat, lipsit de educație.

Aroganțele tâmpe ale lui Fulgy
  • „Deci, sunt într-un restaurant public. Vreau să văd și eu cine-mi trimite și mie… uite, vreau să văd cine-mi trimite și mie atâta cât dau eu foc acuma… cine-mi trimite și mie atâta… Sunt la restaurant… îl las să ardă… Sunt la restaurant și e pe dos… Bancnota asta – gata cu ea. Miroase urât și nu vreau să supăr lumea, să deranjez. Da’ bancnota asta, gata, nu mai e.”
  • „Vreau să-mi dați și mie un milion, care vă simțiți în stare. Nu vreau să deranjez lumea pe aici, pe la restaurantul meu.”
  • „Uite ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni! Iar bani mulți – eu nu umblu cu bani mulți la mine, că am pe card bani mulți. Uitați ce înseamnă banii pentru mine! Așa că două milioane șase sute ai voștri nu mă încântă.”
  • „Ştiu că e urât gestul ce l-am făcut acum, da’ nu e problemă. Are balta peşte. Am pe card mulţi bani. Am bani de vă îngrop. Am bani mulţi. Am pierdut la cazino foarte mulţi bani.”
  • „Vorbiți cu mine de bani?! Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi.”
  • „Eu nu dau șpagă la chelner 100 de lei. Eu las câte 5-6 milioane. Mai rău ca Giovanni Becali, care dacă îl sun îmi răspunde la telefon.”
  • „Nu știți din ce familie provin? Vorbiți cu mine de bani, care eu am bani de când m-am născut?! Pe card am 6 zerouri.”

A condus fără permis

La scurt timp după ce a ieșit din clinica de reabilitare, fiul Clejanilor s-a urcat la volan, deşi are permisul suspendat. Fulgy își anunțase revenirea pe micile ecrane printr-un InstaStory.

„Fraților, am început și în mașină să am alarmă”, a spus Fulgy.

La scurt timp după aceea, paparazzii l-au surprins la o terasă de fițe de pe Bd. Decebal, acolo unde a ieșit cu tatăl său, Ioniță de la Clejani. La un moment dat, Fulgy s-a ridicat de pe terasă și s-a dus să mute mașina tatălui său, care era parcată în fața terasei.

Tânărul nu a ținut cont de faptul că nu are voie să conducă. Permisul i-a fost suspendat după ce polițiștii l-au prins la volan sub influența drogurilor. Beizadeaua Clejanilor urmează să fie audiată de către oamenii legii. SURSA: ziaristii.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria