VIDEO „Am centura neagră, măi gunoiule”/Bombardierul Strîmbu, prins cu două sticle de votcă sub geacă

VIDEO „Am centura neagră, măi gunoiule”/Bombardierul Strîmbu, prins cu două sticle de votcă sub geacă

Un infractor în vârstă de 25 de ani a fost prins cu două sticle de vodcă sub geacă pe care le furase dintr-un supermarket. Nervos că a fost prins, hoțul a spart una dintre sticle, apoi a fost imobilizat de agenții de securitate ai magazinului.

Sergiu Alexandru Strîmbu (25 de ani) a băgat sub geacă două sticle de votcă Absolut, în valoare de 103 lei și a încercat să le scoată dintr-un magazin Lidl.

El a fost văzut pe camerele video astfel că, la ieșire, agentul de securitate al magazinului l-a oprit pe hoț. Foarte supărat că a fost prins, Strîmbu a spart una dintre sticle chiar în fața supermarketului.

Imediat, agentul de pază, ajutat de alți doi oameni, l-a imobilizat pe hoț, ținându-l pe burtă până, cu mîinile la spate, în timp ce o persoană din conducerea magazinului a chemat Poliția.

Cât a fost imobilizat, Strîmbu a înjurat și amenințat pe toată lumea, la un moment dat spunând că el are centura neagră și de asta nu a fost închis până acum.

Polițiștii au întocmit un dosar pentru furt, dar conducerea magazinului nu a depus plângere împotriva hoțului, conform Ziar de Suceava.

Sergiu Alexandru Strîmbu a mai fost prins furând din Profi, în 2019, însă a reușit să scape fără să facă o zi de închisoare întrucât Parchetul de pe lângă tribunalul Suceava a solicitat renunțarea la urmărirea penală.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...