VIDEO Andrei Baciu: 105 operatori economici au demarat vaccinarea anti-COVID a angajaţilor; peste 5.000 de persoane imunizate

VIDEO Andrei Baciu: 105 operatori economici au demarat vaccinarea anti-COVID a angajaţilor; peste 5.000 de persoane imunizate

Activitatea de vaccinare a angajaţilor a demarat la 105 operatori economici privaţi, dintre care 31 sunt din domeniul HORECA, a anunţat, marţi, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, vicepreşedinte al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2.


"În acest moment, avem un număr de 105 operatori economici care au demarat deja activitatea de imunizare a angajaţilor, din care 31 de operatori din domeniul HORECA", a declarat Baciu, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că activitatea se derulează cu ajutorul a 47 de echipe care s-au deplasat la sediul acestor operatori privaţi.

"Până în acest moment, avem un total de 5.011 persoane vaccinate", a adăugat Andrei Baciu. Potrivit acestuia, cele mai multe persoane au fost vaccinate în Bucureşti - 1.888, urmat de judeţele Bihor - 885, Dolj - 504 şi Braşov - 500.

Cei mai mulţi operatori economici care au început vaccinarea anti-COVID a angajaţilor sunt din judeţele Alba şi Hunedoara - câte 15, Bihor şi Dolj - câte 14, Mureş - 7.

"Sunt şi judeţe unde această activitate încă nu a demarat şi aş profita de ocazie pentru a încuraja această activitate", a completat Baciu. AGERPRES/(A - autor: Florentina Peia, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”